maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Ko Pha-Ngan 2

Nelja paivaa on taas vierahtanyt tallakin saarella ja huomenna suunnataan meidan viimeiselle kohteelle Siaminlahdella, eli Ko Samuille.

Lauantaina meinattiin lahtea katsomaan thainyrkkeilymatsia ja meidan respan aija vinkkasikin yhdesta ottelusta Ban Taissa. Juuri taksin kaartaessa pihaan aija huutelikin etta "Not tonight, not tonight! Tomorrow!". Salli oli siis kattonut julistetta vaarin:) Noh, mehan ei turhaan pirssia tilattu, joten paukittiin suoraan Had Rinin "bilerantaan" siis bailaa niiq ankarasti.

Hauskaahan siella oli juu ja aamulla vastassa olikin megajysari. Muistakaa lapset, kun dokaatte Kaakkois-Aasiassa, niin kuumuus, kostea ja painostava ilma seka enemman tai vahemman epamukavat transportaatiovalineet saattavat tehda olosta sietamattoman. Tama kannattaa yrittaa pitaa mielessa kun tilaa sita kolmatta bucketia tiskilta;) Muutama tunti hammockissa vesipullon kera sadetta kuunnellen kuitenkin teki taikansa ja olo helpottui.

Tanaan pyorittiin lansirannikon biitseilla ja vesiputouksilla. Lieko johtuu vahaisista sateista, mutta aika kuivilta ne vaikuttivat... Yritin kayda poistamassa apteekista kortisonipohjaista nenasuihketta tahan meikan jatkuvaan nuhaan, mutta hinta oli suolaiset 1450 thb (n. 30 eur). What a rip-off!

Loppuun viela bucketohjeet tietamattomille:

- Vodkaa\Thaiviskia\jotain goddam riisiviinaa
- Kokista\Spritea
- Energiajuomaa
- Jaita

Kaada n. litran vetoiseen muovisankoon, annostelut fiiliksen mukaan. Koristele pilleilla. Holauta hyvassa seurassa ja tilaa uusi! Ala kuitenkaan liian usein...

Ei kommentteja: