torstaina, tammikuuta 24, 2008

Ko Tao - viimeiset setit

Viimosta iltaa vietetaan Taolla, huomenna siis kokka kohti etelaa ja Ko Pha-Nganin saarta.

Eilinen paiva vietettiin snorklausreissulla. Botski kiersi saaren pysahtyen neljalla spotilla, vai viidella, en muista. Vedenalainen maailma on kylla hieno naky, en oo vastaavaa kokenut. Painottomuuden tunne on uskomaton, kun lipuu jattimaisen lohkareen reunan yli ja alapuolella paljastuu korallit ja kymmenet erilaiset kalat. Lopuksi pysahdyttiin Nang Yuanin pikkusaarella Taon luoteiskarjessa. Paikka oli viewpointilta katsottuna sellainen trooppinen helmi, etta oksat pois (kuten kuvasta voi paatella). Niinkuin on taa koko saarikin. Ainoa negatiivinen puoli reissussa oli, etta snorklauksen jalkeen alkaa auttamatta miettia, olisiko se PADI-kurssi sittenkin pitanyt ottaa... :)

Illalla kaytiin kumoamassa parit Changit ja spedeiltiin paikallisen baarimikon kanssa. "You have eskimos and penguins in Finland?" Right. Eraalaista hupia syntyi myos, kun kuultuaan kotimaamme kaveri kaivoi levylaukusta Jukka-Pojan uusimman:)
Taa paiva on menny chillatessa, spurtattiin Mae Haadiin safkalle kun meidan rannan ruokamestat oli kutakuinkin jo nahty.

Heh, mita enemman muiden reissarien kanssa juttelee, sita enemman alkaa miettimaan, jos sittenkin olisi varannut sen kaksi kuukautta? Tai kolme... :D No, eihan nama mestat taalta havia... Eihan?

Ei kommentteja: