perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Varkaudenestoa


Hyvää tätä vuotta kaikille!
Lähes viimeisenä hankintana ostin eilen kuvassa olevan härpäkkeen eli rahavyön. Niille jotka eivät tiedä, niin kyseiseen laitteeseen tungetaan ennen liikenteeseen lähtöä kaikki tärkeät paperit/passi/luottokortit/isommat massit jne. ja sen jälkeen kietaistaan vyö huomaamattomasti paidan alle piiloon.

Keskustelupalstoilla, lähinnä nyt Pallontallaajissa on tullut vastaan kommenttia rahavyön tarpeellisuudesta puolin ja toisin. Itse en kuitenkaan ota turhia riskejä, koska tulevalla reissulla mennään kuitenkin sen verta tiukalla budjetilla, että varkaudet toisivat ikävän kolauksen rahapussiin. No, lentoliputhan saa nykyaikana tulostettua netistä jos paperidokumentti (lue: perus A4:n verran tekstiä) sattuisikin häviämään, mutta sekin paperi on hyödytön ilman henkkareita.

Muuten on aika pienet kuumotukset varkauksien suhteen, vaikka Thaimaassa niitä tapahtuu paljon maan jatkuvan turistivyöryn takia. Pelkästään omalla järjellä pitäisi pärjätä aika pitkälle. Eli ei laiteta sitä digikameraa tai Mp3-soitinta uloimpaan rinkaan taskuun tai kanneta takataskun lompakossa parin sadan euron arvosta valuuttaa. Oikeestaan ei tuollaisia rahoja kannata kantaa missään.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ou jee, on sitä nyt opilla kaikki härpäkkeet, toivotaa ettei tuu tarpeen tollasen varkauden estot. voisit sit laitella kuulumisia myös kuvien muodossa ku niitä räpsit kuitenni !!!

obiwan kirjoitti...

Jep, pitää se varovainen olla. Eiköhä sitä jotkut keppikuvat eksy myös tänneki:D