lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Ko Pha-Ngan

Karistettiin eilen Taon polyt jaloista ja saavuttiin tanne Phanganille, tarkalleen ottaen Baan Tain biitsille. Bungikseen paastya ensimmainen toimenpide oli hammockin elikkas riippumaton viritys terassille. Olin ehka hieman katkera, kun Taolla ei mahdollisuutta tallaiseen ollut, johtuen bungalowin puutteellisista kiinnitysmahdollisuuksista. Siina sitten menikin useampi tovi...

Paivan pienet jannittavyydet liittyivat myos riippumattoiluun; Hanna makoili rantaan viritetyssa matossa kun tunsi karpasen tai vastaavan hipaisun jaloissa. Katsaus jalkopaahan paljasti otuksen kuitenkin parikymmentasenttiseksi, noin sormenpaksuikseksi KAARMEEKSI :D Oli hieman "mita helvettia" - fiilis kun kuulin jutusta. Miten ihmeessa se oli sinne hypannyt? Noo, selvittiin kuitenkin saikahdyksella. Taalla nyt saa muutenkin hatistella pienia liskoja ja ties mita monniaisia huoneesta joka ilta.

Tanaan oli tarkoitus menna vesiputouksille kaymaan, mutta Hannalla iski matkalla huono olo (non-alcohol related...), joten jatettiin myohemmaksi. Eli chillaillessa mennyt taas paiva, mika tosin sopii allekirjoittaneelle:D Tsekkailtiin liitovarjoilijasurffareiden (mita ne nyt onkaan?) trikkeja merella ym.

PS. Nyt on tassa ja aikaisemmissa kirjoituksissa lisattyna kuvia. Jatin fiksuna poikana oman USB-piuhan Suomeen, mutta muistin nyt kerrankin lainata Hannalta.

Ei kommentteja: