tiistaina, tammikuuta 15, 2008

Lähtötunnelmissa!

Kaukaiselta se tuntui vielä syyskuun puolessa välissä, mutta menihän ne päivät laskurissa viimeinkin nollille ja nyt lähtöön on enää tunteja jäljellä.

Tämänhetkiset tunnelmat ovat aika hyvät. Jännittää toki pirusti, kuumottaa ja pelottaa hieman mutta pääosin fiilis on rauhallinen. Ei pienintäkään epäilystä siitä, ettenkö haluaisi lähteä. Huomenna onkin luvassa noin vuorokausi (jep, pitkä välilasku...) istumista junassa, koneessa ja lentokentillä, jonka jälkeen päästään postaamaan ekat setit Bangkokista tänne. Koska emme lennä Phuketiin 30 lapsiperheen kanssa, niin oletettavasti lennotkin ovat ajallaan:)

Loppuun vielä hatunnostot muille matkablogaajille, joiden teksteistä on tullut ammennettua rutosti sekä tietoa että fiilistä ennen reissua. Päällimmäisenä mainittakoon viihdyttävä Realityn travel blog Strandedissa sekä Mika Hiltusen ja Hanna Tyrväisen erinomaiset Thaimaa-blogit sekä valmistelusta että itse matkasta, great job!

Se on sit menoa nyt!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mokkesta. Mitä Bangkok ? Postailkaahan rutosti kuvia, eiks je ?

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Bongasin että täällähän on ollut linkki meidän blogiin. Kiitoksia linkistä ja oikein hyvää matkaa. Onnittelut onnistuneesta maavalinnasta :D

obiwan kirjoitti...

Kiitoksia teille loistavasta blogista, paljon on ollut hyodyllista infoa ja nain itekin graafisen alan duunarina myos ulkoasu on miellyttanyt:) sita teidan uudempaa on tullut seurattua, mukavaa reissua teille!