tiistaina, helmikuuta 05, 2008

Railey

Sunnuntaina saavuttiin tanne Lonely Planetinkin ylistamalle Raileyn biitsille. Ensireaktiot lansipuolelle saavuttaessa oli kylla vahan erilaiset mita olin kuvitellut. Satoja aurinkotuoleja, isoja resortteja uima-altailla, elakelaiset karistamassa itseaan ja lapsiperheiden skideja riehumassa. Huh, ei tarvinnut pitkaan miettia lahtoa Ton Sain rantaan, jonka erottaa Rai Leh Westista iso kallio. Taalla siis ollaan ja onhan taa paikka huomattavasti rauhallisempi.

Paallimmaiset fiilikset kuitenkin olivat jo yhden paivan jalkeen, etta ei taalla pitkaan viitsi olla. Mesta on kiipeilijoiden mekka isoine limestone cliffeineen, joten taalla on tehty kiipeilysta kutakuinkin saman kokoinen juttu kun Taolla sukelluksesta. Eli jos ei kiipeile niin ei taalla hirveasti mitaan muuta oikein tee:)
Paatettiinkin eilen maanantaina etta checkataan majapaikasta ulos tana aamuna ja suunnataan vaikka kohti Ao Nangia. Mutta tossa vaiheessa en viela aavistanut, etta edessa olisivat taman matkan vittumaisimmat tunnit.

Herasin siis viime yona siihen, etta vatsan seutu tuntui olevan tulessa ja aanimaailma muistutti lahinna Irakin ilmatilaa muutama vuosi sitten. Kerkesin tajuta, etta nyt on jotain vialla ja pari sekuntia myohemmin olinkin vessassa laattaamassa. Tata nesteidenpoistorundia jatkuikin koko yon ja aamun. Kaytannossa mikaan ei pysynyt sisalla. Yhdentoista aikaan olo kuitenkin alkoi helpottua ja sain korjattua nestevajetta vedella. Olo oli silti kuin vihainen thaiboksaaja olisi potkinut muutaman tunnin putkeen keskivartalon seudulle.

Eli tasta johtuen siirrettiin lahtoa ainakin huomiseen, koska mahatauti on parasta hoitaa levolla ja nesteella poies. Asken sain jo hieman syotyakin ja kykenin tanne nettimestalle. Eikohan tasta selvita, vaikka fiilis onkin viela totaalisen nuutunut.
Siksi en jaksakaan taman pidempaan verbaaliseen tykitykseen ryhtya tassa postauksessa, sorry:D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi OP!
Olipa hauska sattumalta löytää tämä blogi, reissu kuulostaa ihanalta. Voi hyvin ja nauti elosta!
T: Linda Lahdesta

Sondels kirjoitti...

Terve Olpe! Matkanne on lukeman mukaan mennyt kaiken kaikkiaan oikeen hienosti! Säät on varmasti siellä aivan upeita toisin kun täällä Imatralla, lunta tulee ku esterin pyllystä. :) Viettäkää hauska loppuloma ja tulehan näyttää niitä kuvia joku vkoloppu tänne Imatralle kunhan saavutte ensin Suomen maaperälle! t. Sonja ja Antti
ps. jokos postikortti on matkalla? :D

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, että menee osa lomasta sairastellessa, mutta kai se on ainakin jollain tasolla odotettavissa noin pitkän loman aikana. Nauttikaa siitä lämmöstä, täällä siitä ei ole tietoakaan =)
Lahteenkin saa tulla kuikuilemaan sitten kun sieltä olet ehtinyt kotiutua.

obiwan kirjoitti...

Kortit on matkalla, lamminta on viime kuuleman mukaan + 36 celssiusta:)